Program


TEDxNeumann Konferencia / A jelen bajnokai - a jövő hősei

TEDxNeumann Konferencia / A jelen bajnokai - a jövő hősei

A TED típusú konferenciák rövid, gondolatébresztő, és szórakoztató előadásokkal rendkívül intenzív és inspiráló élményt jelentenek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 10. péntek, 9:00

TEDxNEUMANN Konferencia
A jelen bajnokai - a jövő hősei

A Neumann János Egyetem 2023. november 10-én első alkalommal rendezi meg a nemzetközi, nagy ismertségnek és népszerűségnek örvendő TEDx sorozatba tartozó rendezvényét, mellyel sok más program mellett intézményünk névadója születésének 120. évfordulójának állít emléket.

A TED típusú konferenciák rövid, gondolatébresztő, és szórakoztató előadásokkal rendkívül intenzív és inspiráló élményt jelentenek.

A TED teljesen megváltoztatta, más dimenzióba emelte a korábban megszokott konferenciaélményt, így vált a világ talán legizgalmasabb, legkeresettebb és legkomolyabb, nem szigorúan szakmai jellegű konferenciájává.

A TEDxNeumann rendezvényünk előadói az innovációról, a fenntarthatóságról, eurázsiai eredetünkről és kapcsolódásainkról - és a minket körülvevő emberi és technikai világról mesélnek majd nekünk, megosztva velünk elképzeléseiket, gondolataikat, tapasztalataikat, történeteiket.

További információ a TEDxNeumann weboldalán: https://tedx.nje.hu

A Neumann János Egyetem dolgozói és hallgatói a TEDxNeumann Konferencián díjmentesen vehetnek részt!

Ajánlatunk


Az idei év legnagyobb szabású szimfonikus hangversenye, ahol két fiatal, de máris világhírű vendégművész tolmácsolásban hallhatjuk az angol zeneirodalom klasszikusait.

Közreműködik: Miklósa Erika, Gubik Petra, Sárközy Lajos Lajos és zenekara

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Kevesen tudják, hogy Adrienn és Boldizsár a pályájuk elején egy énektanárhoz, Sík Olgához jártak. Olga néni (ahogy őt mindenki hívta)…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!