Program


Szálkák

Szálkák

Pilinszky inspirálta táncszínházi előadás Kecskeméten, Trill Zsolt közreműködésével

Aktuális előadások



A KultKaszinó következő programjaként a Feledi János vezetett Feledi Project Pilinszky János ihlette Szálkák című előadásával lép fel Kecskeméten. Trill Zsolt közreműködésével az előadás vendégszerepelt már Amerikában, Belgiumban, Franciaországban, Erdélyben és több Magyarországi városban is.

Jövőre 15 éves jubileumát ünneplő Feledi Project ezen előadását Pilinszky János azonos című kötete inspirálta, mely rólunk, emberekről szól. “Nem a verseket akarom eltáncolni, és nem a versek világát egymás után fűzni, hanem azt szeretném megmutatni, hogy a 21. században nekem mit üzen Pilinszky szellemisége. Ehhez ezt a Pilinszky matériát kell átengednünk magunkon” – mondta az előadás rendező-koreográfusa, Feledi János.

Olyan kérdésekre keresik a választ, minthogy saját élethelyzetünkben, fejlődésünkben, hol tartunk épp vagy hogyan illeszkedünk a világba, és hol tart személyiségünk, lelkünk fejlődése, illetve miben vagyunk közösek Pilinszkyvel?

Az előadásban Trill Zsolt Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész, érdemes és kiváló művész mellett Spala Korinna, Tóth Brigitta és Feledi János táncművészek láthatók, zongorán közreműködik Tóth Mariann.

Az előadást követően közönségtalálkozóra várjuk vendégeinket, ahol kötetlen beszélgetésre nyílik lehetőség a művészekkel.

Ajánló


A látványos karácsonyi sikerdarab zenéje is magával ragadó örökéletű klasszikus, amely most a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar előadásában hallható.

A GRANDIÓZUS MUSICAL SHOW DECEMBERBEN KECSKEMÉTEN A HÍRÖS AGÓRÁBAN NIKOLA TESLA – VÉGTELEN ENERGIA EGRESSY ZOLTÁN / SEBESTYÉN ÁRON /…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!