Program


János vitéz - táncszínházi előadás

János vitéz - táncszínházi előadás

A 2021. esztendő egyik legkülönlegesebb darabjával, egy élőzenés tánckölteménnyel készült a Varidance és a Bartók Táncszínház társulata: az együttes Petőfi Sándor, 1844 novemberében pár hét alatt papírra vetett művét, a János Vitézt vitte színpadra.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 15. kedd, 19:00

Az 1904-es, Kacsóh Pongrác által megzenésített darab hangszerelését Szirtes Edina „Mókus” alkotta meg és a kultikus „Ferenczi György 1-ső Pesti Rackák” zenekarának tagjaival kiegészülve adják elő.

Rendező koreográfus: Vári Bertalan

Ajánlatunk


Zorán az egyetlen a legendás Nagy Generáció tagjai közül, aki minden évben országjáró körútra indul, a turné, mint létforma továbbra is vonzza. Kecskeméten dupla előadással, 15 és 19 órakor várja közönségét.

Az Anyatigrisek című előadás tabuk nélkül, rengeteg humorral mutatja meg, hogy mit is jelent szülőnek lenni. A zenés komédia a fekete öves anyukákon és a fiatal kismamákon túl mindenkit megszólít fergeteges stílusával, ami garantáltan jobb kedvre deríti a nézőt.

Sztravinszkij – Brahms – Beethoven – Sibelius

Ajánló


Hűség, kaland, szerelem, misztika, szépség, a természet dicsérete, ének, zene, tánc, próza, költészet és a Tesla musicalben megszokott nagyívű slágerek,…

A magyar operett a kulturális örökségünk része. London az emeletes buszok, Párizs a művészek és bohémek, Bécs pedig a zene…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!