Program


HA ESTÉK A DÍSZUDVARBAN: Szükség van rád - Kocsis Tibor koncertje

HA ESTÉK A DÍSZUDVARBAN: Szükség van rád - Kocsis Tibor koncertje

Egy különleges férfi énekes és dalszerző, kivételes hanggal. Akár jó buli kell, akár egy igazi érzelmi utazáson vennénk részt, rá bátran számíthatunk!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 21. péntek, 20:30

HA ESTÉK A DÍSZUDVARBAN
Szükségem van rád - Kocsis Tibor koncertje

Mit ér egy hang? - énekelte nekünk Tibó 2011-ben, amikor megnyerte az X-Faktort. Egy különleges férfi énekes és dalszerző, kivételes hanggal. 2011-ben debütált első albuma, Az első X, amely 6 hétig volt listavezető. 2012-ben Irány az élet! című albumával, valamint a Lásd a csodát című dallal övé lett Az év pop-dance slágere a Transilvanian Music Awards-on..
Új holnap című szólólemezének címadó dalát is előadta az X-Faktorban, ezután pedig megkapta a Szenes Iván Művészeti díjat. Helló Budapest című szerzeménye az egyik rádió reggeli műsorának címadó és induló dalaként csendült fel. 2016-ban a Sztárban Sztár című showban szerepelt, ahol egészen a második helyig jutott. Szintén ebben az évben megjelent harmadik nagylemeze, ami a 3 címet kapta. A Sztárban Sztár +1 kicsi műsorban is felbukkant, ahol Zöldi Larával hétről hétre láthattuk átváltozásukat. Tibó őszintesége, kedvessége és egyedi énekhangja a garancia arra, hogy minden fellépésén szuper a hangulat. Akár jó buli kell, akár egy igazi érzelmi utazáson vennénk részt, rá bátran számíthatunk!

Arany, Ezüst, Bronz Agóra kártyával is látogatható:
Online jegyérvényesítés Agóra kártyára: https://jegy.hu/seasonpackage

Ajánlatunk


A Rumini Berg Judit, a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének legismertebb műve, amit több ezer gyermek olvas kötelező irodalomként, alsótagozatban.

"Engem nem lehet elfelejteni"

Ajánló


Közreműködik: Miklósa Erika, Gubik Petra, Sárközy Lajos Lajos és zenekara

Az idei év legnagyobb szabású szimfonikus hangversenye, ahol két fiatal, de máris világhírű vendégművész tolmácsolásban hallhatjuk az angol zeneirodalom klasszikusait.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!