Program


Cseh Tamás - Százféle változatban

Cseh Tamás - Százféle változatban

2009-ben búcsúztunk el Magyarország XX. századi krónikásától, Cseh Tamástól, aki generációk számára nyújtott meghatározó élményt.
A Kecskeméti Tavaszi Fesztivál keretében fantasztikus estet kínálunk a Hírös Agóra Kulturális Központban április 4-én, csütörtökön 19 órától.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 4. csütörtök, 19:00

A Bereményi Géza dalszövegei által teremtett világ, ami a 70-es, 80-as évek Budapestjének, és a magyar városlakók életének sajátos nézőpontból szemlélt, érzékletesen bemutatott világa, Cseh Tamás és Másik János dalain keresztül lett a magyar könnyűzenei kultúra méltán népszerű része.

A Bonus Track Band és neves hazai színész barátaik ezekből a dalokból válogattak koncert műsort, ami a „Százféle változatban" címet kapta. Ez a cím -mely a műsorban elhangzó egyik dal sora is egyben- utalás. Utalás a dalok megszólaltatásának sokszínűségére, és utalás az énekesekre is, akiket főleg a színházi életből, tévésorozatokból, valamint a filmvászonról ismerhet a hazai közönség.

Az est fellépő énekesei:
Fekete Linda, Jordán Adél, Keresztes Tamás, Ónodi Eszter,
Simon Kornél, Thuróczy Szabolcs, Törőcsik Franciska és Trokán Anna.

Ajánlatunk


A látványos karácsonyi sikerdarab zenéje is magával ragadó örökéletű klasszikus, amely most a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar előadásában hallható.

"Engem nem lehet elfelejteni"

Ajánló


A majdnem tökéletes boldogság receptje Pokorny Lia egyszemélyes estje

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!