Program


A Broadway csillaga - Barbra Streisand est
3

A Broadway csillaga - Barbra Streisand est

Egy olyan előadóművészt kívánunk bemutatni, aki színésznőként és énekesnőként is évtizedeken keresztül közönségkedvenc tudott maradni – és ma is az!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 16. szerda, 19:00

A Broadway csillaga - Barbra Streisand legszebb dalai

Ezen a nagyszabású koncertünkön az idén 80 éves Barbra Streisand páratlanul gazdag munkássága előtt tisztelgünk olyan csodálatos magyar művészek tolmácsolásában, mint Koós Réka, Veres Mónika Nika, László Boldizsár és a Don Lázi Swingtet Lázár István trombitaművész vezetésével.

Egy olyan előadóművészt kívánunk bemutatni, aki színésznőként és énekesnőként is évtizedeken keresztül közönségkedvenc tudott maradni – és ma is az!

A koncert során felcsendülnek a Funny Girl, a Hello Dolly, az Ilyenek voltunk, a Csillag születik, és leghíresebb dala is. Különleges kiváló zenei csemege lesz az est, méltóan tisztelegve a különleges világsztárhoz.

Ajánlatunk


Inversedance | Fodor Zoltán Társulat - Vuk (gyermek táncjáték egy felvonásban)

Az idei év legnagyobb szabású szimfonikus hangversenye, ahol két fiatal, de máris világhírű vendégművész tolmácsolásban hallhatjuk az angol zeneirodalom klasszikusait.

Kevesen tudják, hogy Adrienn és Boldizsár a pályájuk elején egy énektanárhoz, Sík Olgához jártak. Olga néni (ahogy őt mindenki hívta) korábban nagy generációk sorát (Pitti Katalintól Zoránon át Presserig) nevelte ki.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

A majdnem tökéletes boldogság receptje Pokorny Lia egyszemélyes estje

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!